Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

In this feed you can listen back to sessions from the Podcastfestival that takes place annually in the Netherlands, in both English and Dutch.

Panel: beter dan het boek?

08-10-2019

In deze aflevering hoor je het panel met de titel ‘Beter dan het boek?’ dat op 28 september 2019 op het Podcastfestival plaatsvond. 

Jaïr Stein (De Correspondent), Stan van Herpen (Watershed) en Aline Lapeire (De Buren) vertellen onder moderatie van Dennis Gaens (Wintertuin/Ondercast) over de verhouding tussen boeken en podcasts. 

Ook de literaire wereld begeeft zich steeds vaker in het podcastlandschap. Ze laten het trouwe, fysieke boek los en houden zich steeds vaker bezig met audio. Welke motivaties hebben zij om podcasts te produceren, zijn er overeenkomsten tussen het uitgeven en een boek en een podcast, en welke uitdagingen komen zij tegen? 

Voor meer informatie over het Podastnetwerk ga je naar www.podcastnetwerk.nl  

Het Podcastfestival 2019 werd mede mogelijk gemaakt door Het Fonds voor Cultuurparticipatie, Het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Nederlands Letterenfonds en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 66,58MB - Duration: 48:28 m (192 kbps 48000 Hz)