Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

In this feed you can listen back to sessions from the Podcastfestival that takes place annually in the Netherlands, in both English and Dutch.

Lancering: De Groene Podcast

03-09-2019

Welkom bij de podcast van het eerste echte podcastfestival van Nederland. Op dit festival, dat plaats vond op 29 september 2018 in Lab111 in Amsterdam, kwamen podcastmakers en fans bij elkaar voor workshops, liveshows, inhoudelijke panels en andere podcastactivteiten. In deze podcast hoor je wat je op het hoofdpodium gemist hebt.

 

In deze aflevering hoor je de lancering van de Groene Podcast, een nieuwe podcast van podcastmaker en schrijver Dennis Gaens en ‘Groen Meisje’ Merel Wildschut. Er is wat gerommel met de techniek maar desondanks is de lancering -al zeggen we het zelf - geslaagd. Het interview met de gasten gaat in op hun maakproces, maar ook over het belang van goed met voedsel omgaan. Kort na de lancering stond De Groene Podcast al in de top drie best beluisterde podcasts in Nederland.

Nog meer weten over het maakproces van De Groene Podcast? Lees dan ook de blogposts op de Groene Meisjes. Luister de groene podcast hier: https://pod.link/1434983723

 

Volg het Podcastnetwerk via Twitter en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.podcastnetwerk.nl

Podcast artwork door Dianne Rijnbende www.diannerijnbende.nl

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 76,9MB - Duration: 33:36 m (320 kbps 32000 Hz)