Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

Op 28 september 2019 vond de tweede editie van het Podcastfestival plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam. Deze editie werd mede mogelijk gemaakt door Het Fonds voor Cultuurparticipatie, Het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Nederlands Letterenfonds en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. De podcast van het eerste echte podcastfestival van Nederland dat plaatsvond op 29 september 2018. In deze podcast hoor je opnames van het hoofdpodium van het festival, georganiseerd door het Podcastnetwerk: www.podcastnetwerk.nl

Liveshow: Techsnacks 45

03-09-2019

Welkom bij de podcast van het eerste echte podcastfestival van Nederland. Op dit festival, dat plaats vond op 29 september 2018 in Lab111 in Amsterdam, kwamen podcastmakers en fans bij elkaar voor workshops, liveshows, inhoudelijke panels en andere podcastactivteiten. In deze podcast hoor je wat je op het hoofdpodium gemist hebt.

In deze aflevering hoor je ongeveer de helft van de opname van de liveshow die Techsnacks45 deden. De techpodcats Tech45 en Techsnacks bundelden hun krachten en gingen met het publiek in gesprek over de geschiedenis van podcasten en de toekomst. Helaas ontbreekt er een gedeelte van de aflevering, omdat de SD kaart vol was gelopen we daar iets te laat achter kwamen. Desondanks was het een boeiend en interactief gesprek.

www.techsnacks.nl

www.tech45.be
 

Volg het Podcastnetwerk via Twitter en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.podcastnetwerk.nl

 

Podcast artwork door Dianne Rijnbende www.diannerijnbende.nl

Categorieën | Niet gecategoriseerd

Download

bestand: MP3 - grootte: 65,5MB - lengte: 28:37 min. (320 kbps 32000 Hz)