Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

On 18 and 19 September 2020, the Dutch Podcastnetwerk organised the third edition of their annual Podcastfestival. This podcast contains lightly edited recordings from the sessions at the conference and earlier festival editions, in both Dutch and English.

Liveshow: Techsnacks 45

03-09-2019

Welkom bij de podcast van het eerste echte podcastfestival van Nederland. Op dit festival, dat plaats vond op 29 september 2018 in Lab111 in Amsterdam, kwamen podcastmakers en fans bij elkaar voor workshops, liveshows, inhoudelijke panels en andere podcastactivteiten. In deze podcast hoor je wat je op het hoofdpodium gemist hebt.

In deze aflevering hoor je ongeveer de helft van de opname van de liveshow die Techsnacks45 deden. De techpodcats Tech45 en Techsnacks bundelden hun krachten en gingen met het publiek in gesprek over de geschiedenis van podcasten en de toekomst. Helaas ontbreekt er een gedeelte van de aflevering, omdat de SD kaart vol was gelopen we daar iets te laat achter kwamen. Desondanks was het een boeiend en interactief gesprek.

www.techsnacks.nl

www.tech45.be
 

Volg het Podcastnetwerk via Twitter en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.podcastnetwerk.nl

 

Podcast artwork door Dianne Rijnbende www.diannerijnbende.nl

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 65,5MB - Duration: 28:37 m (320 kbps 32000 Hz)