Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

In this feed you can listen back to sessions from the Podcastfestival that takes place annually in the Netherlands, in both English and Dutch.

Staat van Podcasten: de cijfers

03-10-2019

In 2018 presenteerden Amanda Brouwers en Bob den Hartog al de voorlopige presentatie van hun Grote Podcastonderzoek. Deze presentatie kan je terugluisteren in een eerdere aflevering in deze podcastfeed. Op het Podcastfestival 2019 presenteerde Amanda Brouwers de definitieve resultaten van het Grote Podcastonderzoek, gebaseerd op interviews met zowel podcastmakers als podcastluisteraars.

 

Het onderzoek werd gefinancierd door de Rijksuniversiteit Groningen, Dag en Nacht Media, BNR nieuwsradio en het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Het volledige onderzoek is te lezen op www.bit.ly/podcastluisteraars

 

De presentatie slides vind je hier: https://www.slideshare.net/Podcastnetwerk/het-grote-podcastonderzoek-podcastfestival-2019

 

Het Podcastfestival 2019 werd mede mogelijk gemaakt door Het Fonds voor Cultuurparticipatie, Het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Nederlands Letterenfonds en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

 

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 24,09MB - Duration: 21:02 m (160 kbps 48000 Hz)