Podcastnetwerk Podcastfestival Podcast

In this feed you can listen back to sessions from the Podcastfestival that takes place annually in the Netherlands, in both English and Dutch.

Presentatie: Lessen uit de Theaterwereld

01-10-2020

Veel succesvolle podcasters zijn theatermakers, welke trucs en technieken kunnen podcasters van hen leren? Regisseur Thabi Mooi studeerde in 2012 af aan de Theateracademie in Amsterdam en creëert intieme documentaire verhalen met audio, muziek, monologen én film. Op dit moment werkt ze aan de ontwikkeling van een nieuwe podcastserie, die ze in deze presentatie ten gehore brengt.

Het Podcastfestival 2020 is een initiatief van het Podcastnetwerk en werd mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, het Anderhalvemetersteunfonds van de gemeente Nijmegen, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Hindenburg, Auto.nl en in samenwerking met Tolhuistuin, Oneworld, VPRO Gids, Podnews, Dag en Nacht Media, Radio Dakhaas, Wintertuin/De Nieuwe Oost, Podgront, Women Inc. en Riverside.fm

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 46,13MB - Duration: 40:18 m (160 kbps 44100 Hz)