home terugluisteren programma uitloggen
logo podcastfestival 2020

meer nieuws

Als het Podcastnetwerk iets te melden heeft, deelt ze dat doorgaans via haar nieuwsbrief. Doordeweeks verschijnen er berichten over podcast nieuws op de social media van het Podcastnetwerk. Hieronder vind je de links naar die pagina’s en het archief van de nieuwsbrief van het Podcastnetwerk.

Het Podcastfestival 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, het Anderhalvemetersteunfonds van de gemeente Nijmegen, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Hindenburg en in samenwerking met Tolhuistuin, Oneworld, VPRO Gids, Podnews, Women Inc. en Dag en Nacht Media.

partners podcastfestival 2020

Het Podcastfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie & Media, het Nederlands Letterenfonds, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, audio-editing app Hindenburg en Auto.nl, in samenwerking met Tolhuistuin en Dag en Nacht Media. Het bezoek van Tim Howard wordt mede mogelijk gemaakt door het International Visitors Programme van Het Nieuwe Instituut met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken.