home terugluisteren programma uitloggen
logo podcastfestival 2020

Programmawijziging

Met het tijdsverschil tussen Amsterdam en de VS en ons enthousiasme om zoveel mogelijk te gekke podcasts bij het programma te betrekken zijn er een paar dingen veranderd aan het festivalprogramma in Amsterdam.

Op vrijdag 18 september spreekt Chana Joffe Walt, maker van de onlangs gepubliceerde serie Nice White Parents (Serial Productions) een half uur met de bezoekers van de track Claiming Space. Er zijn nu nog plekken beschikbaar in die track. De workshop over op afstand opnemen is hierdoor verplaatst naar het online-only programma op zaterdag 19 september. Deze wordt verzorgd door onze partner Riverside. Zij doen niet anders dan podcasts op afstand opnemen en daar vertellen ze je alles over tussen 15:30 en 16:30.

Zie hier het actuele blokkenschema.

Het Podcastfestival 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, het Anderhalvemetersteunfonds van de gemeente Nijmegen, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Hindenburg en in samenwerking met Tolhuistuin, Oneworld, VPRO Gids, Podnews, Women Inc. en Dag en Nacht Media.

partners podcastfestival 2020

Het Podcastfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie & Media, het Nederlands Letterenfonds, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, audio-editing app Hindenburg en Auto.nl, in samenwerking met Tolhuistuin en Dag en Nacht Media. Het bezoek van Tim Howard wordt mede mogelijk gemaakt door het International Visitors Programme van Het Nieuwe Instituut met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken.