home terugluisteren programma uitloggen
logo podcastfestival 2020

Verplaatst: Dissecting Invisibilia with Alix Spiegel

Op het laatste moment kon de sessie met Alix Spiegel (NPR/Invisiblia) op het Podcastfestival 2020 niet doorgaan. Goed nieuws: op donderdag 24 september om 20 uur is Alix Spiegel toch nog live aanwezig voor het geplande interview en de dissect. Tune in via deze pagina.

Batman worden

How To Become Batman is een van de meest legendarische afleveringen van het eerste seizoen van Invisibilia. Een blinde man beweegt zich door de wereld door middel van echolocatie. Hoe kwam het verhaal tot stand? Wat waren de hobbels? Hoe zou dit verhaal in 2020 gemaakt worden? Alix Spiegel vertelt erover tijdens de sessie ‘Dissecting Invisibilia with Alix Spiegel’, na afloop is er een interview en gelegenheid om online vragen te stellen.  Luister voor een optimale ervaring eerst de aflevering How To Become Batman Als je al een kaartje hebt voor het Podcastfestival kun je gratis deelnemen door in te loggen op podcastfestival.nl. Had je nog geen kaartje? Dan krijg je na een donatie toegang tot het online festivalterrein podcastfestival.nl, je kunt daar het gesprek met Alix Spiegel volgen en alle andere sessies van 19 september die zijn opgenomen. 

Het Podcastfestival 2020 is een initiatief van het Podcastnetwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, het Anderhalvemetersteunfonds van de gemeente Nijmegen, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Hindenburg, Auto.nl en in samenwerking met Tolhuistuin, Oneworld, VPRO Gids, Podnews, Dag en Nacht Media, Women Inc. en Riverside.fm

partners podcastfestival 2020
Het Podcastfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie & Media, het Nederlands Letterenfonds, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, audio-editing app Hindenburg en Auto.nl, in samenwerking met Tolhuistuin en Dag en Nacht Media. Het bezoek van Tim Howard wordt mede mogelijk gemaakt door het International Visitors Programme van Het Nieuwe Instituut met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken.