home terugluisteren programma uitloggen
vpro koos podcast artwork

    VPRO Koos podcast Live Online

    Dol op podcasts, maar weet je nooit wat je moet kiezen? VPRO Koos wel! VPRO Koos Podcast komt met een speciale online liveshow naar het Podcastfestival. Elja Looijestijn, podcast-expert van de VPRO Gids, praat met podcastfans en geeft ze tips die helemaal op hun lijf geschreven zijn. Wil je te gast zijn in deze show en jouw persoonlijke tip ontvangen? Meld je dan hier aan!

    Het Podcastfestival 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie en Media, het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, het Anderhalvemetersteunfonds van de gemeente Nijmegen, de Landelijke Stichting Blinden en Slechtzienden, de Katholieke Stichting Blinden en Slechtzienden, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Topcast Media, Hindenburg en Auto.nl en in samenwerking met Tolhuistuin, Oneworld, VPRO Gids, Podnews, Dag en Nacht Media, Women Inc. en Riverside.fm

    partners podcastfestival 2020

    Het Podcastfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Stichting Democratie & Media, het Nederlands Letterenfonds, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, audio-editing app Hindenburg en Auto.nl, in samenwerking met Tolhuistuin en Dag en Nacht Media. Het bezoek van Tim Howard wordt mede mogelijk gemaakt door het International Visitors Programme van Het Nieuwe Instituut met steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken.