Het Podcastfestival 2022 vindt plaats op 17 december in Utrecht!Podcastfestival 2022 – The Power of Pause

Soms moet je een podcast even pauzeren. Misschien omdat je iets heftigs hoorde, of misschien omdat de podcast zó tof is dat je deze meteen met iemand wilt delen. Een pauze kan betekenen dat je de draad kwijt raakt, en soms vergeet je simpelweg dat de pauzeknop bestaat en binge je de ene na de andere aflevering weg. Pauzeren geeft luisteraars macht, maar ook podcastmakers kunnen in hun werk niet zonder stiltes.

In de vijfde editie van het Podcastfestival staan we stil bij The Power of Pause. We reflecteren op het huidige audiolandschap, er zijn verschillende masterclasses en workshops te volgen en we gaan in gesprek met verschillende makers over de rol van stilte in hun meest recente podcasts.

Kom luisteren naar zowel spanning als stilte tijdens het Podcastfestival 2022!
De kaartverkoop voor de editie Utrecht is gestart. Koop snel je tickets:

FAQ


Wanneer vindt het Podcastfestival 2022 plaats?

Het festival vindt plaats op 24 september in Groningen, op 30 september in Amsterdam en op 17 december in Utrecht.

Wat voor tickets zijn er te koop?

Voor het avondprogramma in Groningen op 24 september is een apart ticket te koop. De conferentie in Amsterdam op 30 september bestaat uit twee tracks en als je een ticket koopt, kun je aangeven welke track je zou willen volgen. Voor het avondprogramma in Amsterdam (eveneens op 30 september) koop je één ticket, waarmee je meerdere onderdelen kunt bezoeken. In Utrecht koop je apart kaartjes voor de programma-onderdelen die overdag plaatsvinden in de Bibliotheek op het Neude, en ‘s avonds één kaartje voor het avondprogramma in Tivoli.

Hoe zit het met toegankelijkheid?

We doen ons best zo veel mogelijk mensen te verwelkomen op het festival. Alle informatie over toegankelijkheid per locatie vind je op deze pagina.

Worden programmaonderdelen ook gestreamd?

De programmaonderdelen worden niet live gestreamed, tenzij er nieuwe maatregelen komen en we (gedeeltelijk) digitaal gaan festivallen.

Zijn er kluisjes?

Op alle locaties zijn kluisjes te vinden, voor sommigen is contant geld nog (€1 en €2 munten).

Ik heb een andere vraag

Mail dan naar info@podcastnetwerk.nlHet Podcastfestival 2022 is een initiatief van het Podcastnetwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door de European Cultural Foundation, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord, Glom Groningen, Kunstraad Groningen en het Internationaal Bezoekersprogramma van Het Nieuwe Instituut. Het programma wordt gepresenteerd in samenwerking met De Bibliotheek Utrecht, TivoliVredenburg, PodGront, Forum Groningen, Tolhuistuin, Are We Europe en Stichting Wijsneus.